Granül Püskürtme Yöntemi

Granül Püskürtme İle Hassas Cephe Temizliği-Taş Yüzey Temizliği(Hassas Kumlama)

DÜŞÜK BASINÇLI GRANÜL PÜSKÜRTME YÖNTEMİ İLE HASSAS CEPHE TEMİZLİĞİ SİSTEMİ

(MİKRO -HASSAS KUMLAMA)
Dış cephe kumlama, taş cephe temizliği,tarihi duvar temizliği
Firmamız eski eser ve anıtsal yapıların dış cephe ve içlerinde meydana gelen graffitilerin ve duvar yazılarının silinmesi taş, tuğla ,yüzeylerindeki toz kir kurum yağlı ve isli kalıntıları her türlü organik ve anorganik boya kalıntılarının temizlenmesini hassas bir şekilde yüzeye zarar vermeden Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi ile her türlü cephe temizleme işlerinde hizmet vermektedir.
hassas kumlama tekniği bilhassa eski yapıların, taş ve tuğla duvarların, seramik yüzeylerin, beton yapıların ve sert veya yumuşak ahşap yüzeylerin en hassas bir şekilde temizlenmesinde en yüksek verimi sağlar. Sıva, boya, taş, beton, ahşap gibi yüzeylerdeki kir, toz, kurum, çamur, grafitti gibi pislikleri, her türlü organik veya anorganik boya kalıntılarını en hassas bir sekilde asıl yüzeye zarar vermeden temizler.

RESİMLERE TIKAYINIZ

AHŞAP BOYA TEMİZLİĞİ                   SİLME KAPLAMA TAŞ TEMİZLİĞİ

yahyali-son-2-2 image1041

 

Bina cephelerinin, anıtların, tarihi eserlerin vb. en hassas şekilde temizlenmesi ve restorasyon çalışmaları için en ideal sistem; Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi dir.
Graffitilerin ve duvar yazılarının silinmesi, tortu, kurum, yağlı ve isli kalıntıların temizlenmesi gibi işler. Özellikle tarihsel yapıların, anıtların, heykellerin, kabartmaların, alüminyum gibi yüzeylerin temizlenmesi için idealdir.

Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi Çevreye ve üzerinde çalışılan nesnelere zarar vermez; 0,150 bardan itibaren, cok düşük ve orta  düzeyde basınçla çalışma ortamıyla kuru, nemli temizleme yapar; temizlenen yüzeye zarar vermez; optimize püskürtme ve geri emme teknolojisi sayesinde granül sarfiyatı asgariye iner.
Çevrimlenen basınçlı hava içinde rotasyona giren kumlama partikülleri düşük basınçla temizlenecek yüzeye çevrimsel olarak uygulanır. Bu sayede çok ince bir sekilde temizlenen yüzeye kesinlikle zarar vermeyen fakat temizleyici bir silici ve fırçalayıcı etki elde edilir.
Graffitilerin ve duvar yazılarının silinmesi, tortu, kurum, yağlı ve isli kalıntıların temizlenmesi gibi işler. Özellikle tarihsel yapıların, anıtların, heykellerin, kabartmaların, alüminyum gibi yüzeylerin temizlenmesi için idealdir
Bina cephelerinin anıtların,tarihi eserlerin taş ve ahşap eserlerin en hassas şekilde temizlenmesi ve restorasyon çalışmaları için en ideal sistem Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi olduğu artık ülkemizdede günümüzün en etkili temizlik yöntemi olduğu  bir konuma gelmiş ve bu uygulama taş cephe temizliği için bu sistemin uygulanması neredeyse zorunlu olmuştur.
Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi uygulaması ile taş duvar ,tuğla duvar,sert ve yumuşak ahşap eserler için en ideal temizleme uygulaması olup,her türlü grafitilerin ,duvar yazılarının,her türlü kirlerin organik ve anorganik boya kalıntılarının ,çimento vb kalıntılarının,ateş veya yangın izlerinin en hassas şekilde asıl yüzeye zarar vermeden temizlenmesi çalışmalarında yüksek verirmlilik sağlar.Çevreye ve Üzerinde çalışılan nesnelere zarar vermez.
Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi ile firmamız bütün uygulamalarında 0,150 bardan başlayarak çok düşük, orta basınçla çalışma ortamı sağlayabildiğinden bu basınç oranlarını uzman elamanlarımız tarafından uygulama yapılacak cephedeki taşlar incelendikten sonra gerekli araştırmalar yapılarak demo çalışmaları neticesinde varılan kararla eğer(taahhütlü iş ise idarece görevli kontrol teşkilatı nezaretinde demo uygulaması yapılıp istenilen elde edilince) uzman uygulamacı operatörlerimiz tarafından çalışma ortamına geçilir,böylece istenilen biçimde taş cephe temizliği en yüksek ,en iyi verimle elde edilir.

Tarihi eser niteliğindeki taş eserlerin Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi ile temizliğinde en ufak hat kaybına sebeb olunmadığı yapılan işlerimizde kanıtlanmıştır
Tarihi ve Modern bina , yapı ve eserlerin cephe temizliklerinde Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi ve ekipmanları kullanmak suretiyle; cephe boyaları, yüzeysel kirlenmeler ve tuzlanmaya bağlı kirliliklerin temizlenmesi konusunda olağan üstü başarılar elde edilmiştir.Taşyüzeylerinde temizlik yapılırken Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi uygulamasında püskürtme malzemesi yüzeye eşit olarak püskürtülür, bu sistemle yapılan temizliklerde gelenekseltemizleme sistemlerinin aksine patika tabakasına zarar vermeden en hassas yüzeylerin temizliğinde kullanılmaktadır.şu ana kadar yapmışolduğumuzbütün işlerde bunu kanıtlamışdurumdayız. Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü,Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü,Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü,Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü,Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüklerine Ait taahhütlü işleri yapmış ve eksiksizve noksansız olarak tamamlamışbulunmaktayız.Birçok şahıs ve özel kurluşların temizliklerindede aynı başarı sağlayarak bu işte kullandığımız ;Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi ile firmamız üstün kalite ve hizmet anlayışını sizlerlepaylaşmanın gururunu yaşamaktadır.Firmamız bu hizmeti sunarken en iyihizmetien uygun fiyata sunmayı şiar edinmiştir. Yapacağınız cephe temizliğiişlerinde sıkıntı ve problemyaşamamanız için teknik kadromuz ,ekip ve ekipmanlarımızla temizlik işlerinizde hizmetinizdeyiz.uygun fiyat üstün kalite ise aranılan  firmamız bunu kanıtlamış ve kanıtlaya hazırdır.

RESİMLERE TIKAYINIZ

İzzet Bayraktar camii

Ulu Camii Aksaray   RESİMLERE TIKAYINIZ

Camii Taş Duvar uygulamamız RESİMLERE TIKAYINIZ

2281

MERMER TEMİZLİĞİ YAPILMADAN ÖNCE UYGULAMAMIZ

RESİMLERE TIKAYINIZ

mermer-onceki-2

MERMER TEMİZLİĞİNDEN SONRAKİ HALİ

RESİMLERE TIKAYINIZ

mermer-silinmis

 

TUĞLA DUVAR TEMİZLİĞİ UYGULAMASI

RESİMLERE TIKAYINIZ

tugla-cephe2-2

AHŞAP BOYALI VE TAŞ KAPLAMA UYGULAMASI

RESİMLERE TIKAYINIZ

233

GÜZELYURT KİLİSE      RESİMLERE TIKAYINIZ

 

37 aksaray-guzelyurt-kilise-camii-aya-gregorius-theologos-kilisesi-2

YAHYALI ULU CAMİİ AHŞAP VE TAŞ UYGULAMASI

RESİMLERE TIKAYINIZ

 

 

yahyali-son1 yahyali-son-2-2

MİNAREDE ŞEREFE UYGULAMASI

RESİMLERE TIKAYINIZ

 

28641 2865

 

 

UYGULAMALARINIZ VE FİYAT TEKLİFİ İÇİN İRTİBATA GEÇİNİZ.

TÜRKİYENİN HER YERİNE 8 SAATTE EKİP VE EKİPMANLARIMIZLA

İNŞAAT MAHALLİNDE BULUNARAK, 24 SAAT HİZMET VERMEKTEYİZ.

HİZMET ,UYGULAMA VE KALİTEDE LİDERİZ.

rel=”lightbox[%GALLERY_NAME%]”